Kristof Van Roey

Gemeenteraadslid

Geboren te Leuven op 23 januari 1989 en als kind steeds in Meerbeek gewoond.

Sinds 2013 naar het gehucht Schoonaarde verhuisd op de Leuvensesteenweg in Erps-Kwerps waar ik gelukkig samenwoon met Katia Dewalheyns.

Ocmw-raadslid, Zaakvoerder Krivaro Technics, Ondervoorzitter UNIZO Kortenberg, Secretaris RLE (Raad lokale economie), Raad van bestuur GC Colomba, Raad van bestuur handelaarsverbond Brusselsesteenweg Herent.   

Waarom N-VA Kortenberg?

Omdat Kortenberg Vlaams moet blijven en dit bij N-VA Kortenberg nog steeds een prioriteit is!

Voor het rechtlijnig beleid en duidelijke aanpak.

Op deze domeinen wil ik me inzetten:

Graag zou ik mij in Kortenberg willen inzetten voor de ondernemers, een bruisende lokale economie kan onze gemeente alleen maar ten goede komen! Als secretaris van de Raad lokale economie en ondervoorzitter van UNIZO Kortenberg heb ik mij de afgelopen jaren al wat kunnen verdiepen in wat er leeft bij de ondernemers en hoop ik dit dan ook te kunnen gebruiken om het ondernemerschap te steunen en een handje te helpen waar nodig in Kortenberg.

Aangezien ik zelf jaren aan competitiezwemmen, fitness en spinning heb gedaan staat sport ook hoog aangeschreven in mijn interessegebied, voor mij mag er meer oog komen voor andere sporten buiten de infrastructuur die nu reeds aanwezig is.

Wat me verder nog aanspreekt om mee mijn schouders onder te zetten is ons verenigingsleven, een goed cultureel programma is belangrijk om mensen te verbinden en samenhorigheid te creëren. Met de bouw van het nieuwe Berkenhof komt er weer een plaats bij om fijne evenementen te organiseren!

Met mijn ervaring in de bouw en als technieker die veel op de baan is zijn ook ruimtelijke ordening, openbare werken en mobiliteit domeinen die mij zeer hard aanspreken om hierin mijn advies te geven.

En als laatste maar daarom niet minder belangrijk zal ik er zeker op toezien dat Kortenberg Vlaams blijft!