GR Kortenberg keurt “zorgparkeren” goed

Op 18 december 2020

N-VA gemeenteraadslid en zorgverlener Melody Debaetselier juicht beslissing toe en roept inwoners op om mee te doen en zo zorgverleners extra te steunen.

 

  • De Kortenbergse GR keurde op maandag 14 december 2020 een voorstel tot zorgparkeren goed. Hierdoor wordt werk en mobiliteit van zorgverstrekkers vergemakkelijkt. Zo kunnen bewoners privé parkeerplaatsen voor bv garagepoorten laten gebruiken tijdens een huisbezoek voor zorg bij een patiënt, die op een ander adres woont.

  • N-VA gemeenteraadslid Melody Debaetselier is verheugd met deze beslissing “Als zorgverlener ervaar ik zelf vaak aan den lijve hoe moeilijk het is om in het centrum van onze gemeente een geschikte parkeerplaats te vinden bij huisbezoeken. Vandaar bracht ik in maart dit jaar, dus nog voor de corona-crisis, een voorstel rond zorgparkeren naar de GR.

  • In naam van de vele zorgverstrekkers, maar ook van de patiënten, ben ik blij dat het gemeentebestuur mijn idee opgepikt heeft, en dat we uiteindelijk in de GR unaniem dit voorstel hebben kunnen goedkeuren. En bij deze wil ik alle inwoners die hieraan mee willen doen alvast bedanken! Het is een extra steun die zeer gewaardeerd wordt door de Kortenbergse zorgverleners”

  • De N-VA fractie is overtuigd dat het zorgparkeren succes zal kennen in Kortenberg en is vastberaden om het constructieve oppositiewerk ook in het nieuwe jaar verder te zetten.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is