Een financieel gezond Kortenberg - (ook) hier zetten wij op in !

Op 12 september 2014

Het Kortenbergs gemeentebestuur heeft er vanaf dag 1 bewust en resoluut voor gekozen om voor de periode 2014 - 2019 de gemeente-financiën op een gezonde en doordachte manier te beheren.

Onder beleid van onze N-VA schepen van Financien, Harold Vanheel, zorgen we ervoor dat we niet enkel een begroting in evenwicht hebben, maar ook dat de schuld verder wordt afgebouwd zodat we onze problemen niet doorschuiven naar de volgende generaties.

Tal van recente, vergelijkende studies tonen aan dat zowel naar begroting, als naar schuldgraad en schuldafbouw Kortenberg bij de beste leerlingen van de klas hoort, iets waar we best trots op kunnen zijn.

We doen dit als een goede huisvader, en nemen onze verantwoordelijkheid, zonder de gemeentebelasting te laten stijgen, maar ook zonder wilde besparingen. En toch maken we ruimte om te investeren in onze scholen en onze jeugd. Bovendien werd door dit gemeentebestuur de OCMW-bijdrage opmerkelijk verhoogd.

Hiermee onderschrijft N-VA in Kortenberg volledig de logica van het regeerakkoord van de nieuwe Vlaamse Regering en wordt ook in onze gemeente voluit ingezet op Verbinden, Vertrouwen en Vooruitgaan

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is